Hírek


A Hyundai Motor bepillantást enged a vadonatúj KONA N részleteibe


  • A vadonatúj KONA N először mutatja meg erőteljes kiállást és nagy teljesítményt sugárzó formatervének részleteit
  • A sportos crossover a Hyundai N modellek által kínált vezetési élményt a szabadidőjárművek kényelmével és praktikumával társítja
  • A vadonatúj KONA N az új KONA modern dizájnját a vállalat N sportrészlege által alkalmazott merész, dinamikus formanyelvvel kombinálja
Offenbach, 2021. március 10. – A Hyundai Motor a mai napon első ízben engedett bepillantást a vadonatúj KONA N álcázás nélküli részleteibe. Az előzetes képek végleges valójában mutatják meg a világnak a Hyundai N sportmárkájának legújabb típusát.

A vadonatúj KONA N az N almárka legfiatalabb modellje, egyben az első szabadidőjármű az N kínálatában.

Amint az első álcázatlan képekről kiderül, a sportos crossover kifejezetten dinamikus megjelenéssel büszkélkedhet, amit még hangsúlyosabbá tesz széles, mély kiállása. A Hyundai N almárka és a Hyundai Formatervezési Központ munkatársai közötti együttműködés most először terjedt ki szabadidőjárműre, a fejlesztés gyümölcse pedig egy olyan típus lett, amely erőt sugároz, és élvezetes vezethetőséget sugall. A vadonatúj KONA N a közelmúltban bevezetett új KONA modern dizájnját a vállalat N sportrészlege által alkalmazott merész, dinamikus formanyelvvel kombinálja.

Az orr megjelenését a nagyméretű, ikonikus kialakítású légbeömlők sportos kivitele határozza meg, míg a márka új fénykaraktere agresszív, erőteljes kiállást kölcsönöz a Hyundai legújabb nagyteljesítményű modelljének. Az alsó hűtőmaszk karakteres megjelenést kölcsönöz a lökhárítónak: formavilága a repülőgépek dizájnját idézi, az oldalfalakra áthúzódó elem még inkább kihangsúlyozza a modell aerodinamikailag optimalizált formavilágát és nagysebességű dinamikáját. A képet az egyedi kialakítású felső hűtőrácson megjelenő N logó teszi teljessé.

Hátul nagyméretű, dupla tetőspoiler gondoskodik a fokozott leszorítóerőről és a vérforraló megjelenésről. A légterelő elemből az N modelleknél szokásos, háromszögletű harmadik féklámpa sem hiányzik. A modell sportos karakterét öblös, dupla N kipufogók hangsúlyozzák, míg az optimális légáramlásról a hátsó lökhárító alsó felén kialakított, nagyméretű diffúzor gondoskodik. A sportos megjelenést fényezett kerékívek erősítik, egyben a KONA N optikai hasmagasságát is csökkentve.

A vadonatúj KONA N olyan, az N modellek számára fenntartott, látványos részletekkel is szolgálhat, mint az exkluzív könnyűfém keréktárcsák vagy a küszöböket díszítő piros betétek.

A vadonatúj KONA N a Hyundai Nagy teljesítményű, motorsport-ihletésű típusait tömörítő N modellcsalád legújabb tagja, amely egyben a Hyundai sikeres európai szabadidőjármű-kínálatát is gazdagítja.

További részletek hamarosan várhatók.