LETÖLTÉSEK

Modellkatalógus
Árlista
Műszaki adatok
Hyundai e-card

Még kényelmesebb. Még biztonságosabb. Még kifinomultabb technológiai tartalom.

Az új SANTA FE Plug-in Hybrid modellt kategóriája élmezőnyébe emelik hangsúlyos kényelmi és funkcionális szolgáltatásai. Prémium, intelligens technológiák minden eddiginél szélesebb körét nyújtja, az új plug-in hibrid hajtáslánctól kezdve az élvonalbeli biztonsági szolgáltatásokon át a legmodernebb kapcsolódási funkciókig.

Menetteljesítmények

Új hibrid hajtáslánc nagy teljesítményű, 13,8 kWh kapacitású akkumulátorral.

Az innovatív full (párhuzamos) hibrid hajtáslánc új 180 lóerős, 1,6 literes T-GDi benzinmotorja és 66,9 kW-os villanymotorja együtt 265 lóerő rendszerteljesítményt állít elő. A 13,8 kWh kapacitású, nagy teljesítményű akkumulátor gombnyomásra tisztán elektromos közlekedést is lehetővé tesz. Miután pedig lemerült az akkumulátor, a benzinmotornak köszönhetően fennakadások nélkül használhatja tovább az autóját, majd ha töltőponthoz ér, ismét feltöltheti akkumulátorát.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid 7 seat SUV driving on a forest road.

  Új hatfokozatú automata sebességváltó.

  Az új fejlesztésű, hatfokozatú automata sebességváltó hatékonyabban, gazdaságosabban működik elődjénél.

 2. Sideview of the new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid 7 seat SUV.

  Helytakarékos új járműplatform.

  Az új padlólemez lehetővé tette, hogy az akkumulátorcsomagot az első ülések alatt helyezzük el, így a takarékosabb üzem sem az utastér, sem a csomagtartó helykínálatát nem csorbítja.

 3. The 13.8 kWh lithium-ion polymer battery in the new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid 7 seat SUV.

  Lítium-ion polimer akkumulátor.

  A 13,8 kWh kapacitású, nagy teljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és az energiatárolásban egyaránt remekel.

 4. Illustration of the electric motor of the new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid 7 seat SUV.

  Nagy teljesítményű villanymotor.

  Élvezze az elektromos gyorsulást. A 66,9 kW teljesítményű villanymotor rendkívül nyomatékos és különösen takarékos. Emellett álló helyzetből lenyűgöző gyorsítóképességgel ruházza fel az autót.

  Energiaáramlás.

  Az új Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba. Ezt az összetett energiaáramlást szemléltetik az alábbi animációk.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The acceleration of the electric motor of the new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid 7 seat SUV.

   Elindulás / kis sebességű haladás.

   Elinduláskor, illetve kissebességű haladáskor az akkumulátorban tárolt elektromos energia gyorsítja az új SANTA FE Plug-in Hybrid szabadidőjárművet.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor and petrol engine working parallel in the new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid.

   Gyorsítás / emelkedő.

   Intenzív gyorsítás során vagy emelkedőn haladva a villanymotor és a benzinmotor egyaránt működik, maximális gyorsulást biztosítva, minimális üzemanyag-fogyasztás mellett.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid 7 seat SUV using the petrol engine or the electric motor.

   Állandó sebesség.

   Állandó sebességű haladás esetén a benzinmotor vagy a villanymotor mozgatja a járművet, attól függően, hogy az adott pillanatban melyiknek kedvezőbb a hatásfoka.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system of the new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid SUV charging the battery.

   Lassítás / lejtmenet.

   Ha lassul az autó (pl. fékezéskor vagy lejtmenetben), a villanymotor generátorként működve visszanyeri a felszabaduló mozgási energiát, és elektromos energiává alakítja azt át, amit aztán az akkumulátorban tárol.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system of the new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid SUV charging the battery.

   Regeneratív fékezés.

   A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Lassításkor vagy lejtőn haladva a rendszer áramot termel és tölti az akkumulátort.

  1. 1

  Üzemmód- és terepüzemmód-választó.

  Hó vagy homok? Sportos vagy takarékos? Ön dönt. Válasszon a körülményekhez vagy hangulatához illő üzemmódot. A Sport üzemmód fokozott menetdinamikát kínál módosított kormányrásegítéssel, váltási pontokkal és gázreakciókkal. Az Öko üzemmód kiemelkedő takarékosságot biztosít: módosítja a gyorsítóképességet, a váltási pontokat és a klímaberendezés teljesítményét. A Komfort üzemmód normál teljesítményt, kedvező üzemanyag-fogyasztást nyújt.

  The Terrain Mode Selector in the new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid 7 seat SUV.
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Illustration of the snow terrain mode of the new Hyundai SANTA FE Plug-in Hybrid 7 seat SUV.

   Hó üzemmód.

   Az optimális vezethetőség érdekében úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a kerekek csúszós, behavazott úton minél kisebb mértékben pörögjenek ki.

  2. Homok üzemmód

   Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű puha, nagy ellenállású útfelületen minél finomabban tudjon elindulni, és optimálisan tudjon haladni.

  3. Sár üzemmód

   Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű csúszós, nagy ellenállású útfelületen optimálisan tudjon teljesíteni.

   HTRAC™ összkerékhajtási rendszer.

   Rossz idő? Hajtűkanyar? Semmi probléma. Az új SANTA FE innovatív HTRAC™ összkerékhajtási rendszere optimális vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít, így Ön biztonságosabban és felszabadultabban vezethet a csúszós városi utcákon vagy a bukkanókkal tarkított országutakon.

   Felfüggesztés.

   A MacPherson rugóstagok fokozott stabilitást és komfortos rugózást biztosítanak. A többlengőkaros hátsó felfüggesztés még kényelmesebb rugózást kínál, ugyanakkor kevesebb helyet foglal el.

   Töltés

   Többféleképpen, kényelmesen tölthető.

   Az innovatív hajtáslánc-technológiának köszönhetően Ön gyorsan és kényelmesen töltheti az új SANTA FE Plug-in Hybrid szabadidőjárművet. Válasszon az otthon telepíthető megoldások és az egyre nagyobb számban fellelhető nyilvános töltőpontok közül. Ha autóját csatlakoztatta az otthoni elektromos hálózatra, okostelefonjáról, a Bluelink® alkalmazás segítségével a távolból is beprogramozhatja, hogy a töltési folyamat csúcsidőn kívül induljon be, amikor olcsóbb az elektromos áram.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. Otthoni töltődoboz / váltóáramú töltőállomás

    Az otthoni csatlakozó jellegétől, illetve a nyilvános töltőpont típusától függően számos töltési módozat áll rendelkezésére, például az otthoni töltődoboz vagy az egyenáramú töltőállomás.

   2. 2

    ICCB töltőkábel háztartási elektromos aljzatokkal történő használatra.

    A kábelbe épített vezérlőegységgel felszerelt ICCB vezeték segítségével akár hagyományos háztartási aljzatra is csatlakoztathatja az autót. A SANTA FE Plug-in Hybrid 3,3 kWh-s beépített fedélzeti töltővel rendelkezik, amely a fali csatlakozóból nyert váltóáramot egyenárammá alakítja át, azzal töltve a gépkocsi akkumulátorát.

   3. 2

    Váltóáramú töltőállomásokkal használatos töltőkábel.

    Az új SANTA FE Plug-in Hybrid töltőkábellel csatlakoztatható nyilvános váltóáramú töltőpontokra. Ez a kábel az otthoni fali töltődobozzal is használható.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. Programozható töltés.

     Az új SANTA FE Plug-in Hybrid fejlett akkumulátor-szabályozó rendszere segítségével Ön döntheti el, hogyan és mikor tölti járművét. Válassza ki a töltés időpontját, igazodva időbeosztásához és költségvetéséhez. Mindvégig pontosan tisztában lehet a hátralévő töltési idővel.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. Töltés időzítés.

     Néhány kattintás, és máris pénzt takaríthat meg. Az időzített töltés funkció segítségével úgy programozhatja a töltés időtartamát, hogy a lehető legteljesebb mértékben kihasználhassa a csúcsidőn kívüli áramtarifákat, és reggel teljesen feltöltött akkumulátorral indulhasson útnak.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. Töltési limit.

     Állítson be egy töltési limitet (pl. 50%), és hazafelé álljon meg egy városi gyorstöltőnél, majd éjszaka töltse fel teljesen az akkumulátort csúcsidőn kívüli, olcsó árammal.

    1. 1

    Töltőpont és parkolóhely keresése.

    Az új SANTA FE Plug-in Hybrid minden olyan szolgáltatással rendelkezik, amivel Ön maradéktalanul élvezheti az elektromos közlekedést. Az ingyenes előfizetéssel igénybe vehető LIVE szolgáltatás valós idejű tájékoztatást nyújt az elektromos töltőállomásokról, az utcai és zárt parkolási lehetőségekről, valamint a Hyundai kereskedésekről. Ezen kívül a szolgáltatás valós idejű forgalmi információkkal szolgál, továbbá tájékoztatást nyújt a traffipaxokról*, a hasznos helyekről (POI), az időjárási helyzetről. Mindemellett online keresés szolgáltatást is kínál.

    Kapcsolódás

    Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben.

    Az új SANTA FE Plug-in Hybrid magától értetődő módon megkapta a legújabb technológiákat, mint az okostelefon-tükrözés, és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amellyel okostelefonjáról vagy szóban vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai SANTA FE.

     Vezeték nélküli töltés.

     A továbbfejlesztett vezeték nélküli töltőfelület még nagyobb teljesítménnyel tölt, így hatékonyan képes gyorsan és egyszerűen tölteni a telefont, gubancolódó kábelek nélkül.

    2. A close-up image of the Apple Car Play and Android Auto screen in the new Hyundai SANTA FE.
     4

     Apple CarPlay és Android Auto.

     Mostantól kábeles csatlakozás nélkül tükrözheti okostelefonját a 8 colos érintőképernyőre, köszönhetően a vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióknak.

    3. An image of a smartphone with the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app active.

     Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

     Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

      Távolból működtethető központi zár.

      Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: az új SANTA FE Plug-in Hybrid emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

     1. 1
     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

      Célállomás autóba küldése.

      Navigációs rendszerrel felszerelt új SANTA FE Plug-in Hybrid esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

     1. 1
     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

      Jármű keresése.

      Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

     1. 1
     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

      Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

      A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni autóját – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, az alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

     1. 1
     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

      Autó diagnosztikai információ.

      Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmazhat, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

     1. 1
     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

      Jármű állapot lekérdezése.

      Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: az üzemanyagszinttől kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át az ablakok és a csomagtérfedél helyzetéig.

     1. 1

     Kényelem és praktikum

     Intelligens kényelem és praktikum.

     Élvezze a legkiválóbb kényelmi és praktikus szolgáltatásokat, a rendkívül sokoldalú üléselrendezéstől kezdve a mindennapokat megkönnyítő szolgáltatásokig, mint például az intelligens, motoros mozgatású csomagtérajtó. Családtagjai és barátai nagyra értékelik majd a megnövelt második és harmadik üléssori lábteret, a még tágasabb csomagtartót, valamint a belső tér stratégiai jelentőségű pontjain elhelyezett, ötletes tároló megoldásokat.

     Kiválóan variálható ülésrendszer.

     Hosszú utazásra készül? A 40/20/40 arányban osztva dönthető, második sori üléseket eltolva a csomagok és az utasok igényei szerint módosíthatja a férőhelyeket. A második üléssort egyetlen gombnyomással előre húzhatja, így kényelmesen szállhat be a harmadik sori ülésekre. Első osztályú kényelem akár hét utas számára, tágas csomagtérrel megtoldva.

     A picture of the head-up display inside the new Hyundai SANTA FE Hybrid SUV.

     Head-up kijelző.

     A head-up kijelző közvetlenül a szélvédőre vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útba igazítás, vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi az utazást.

     KRELL prémium audiorendszer.

     A KRELL prémium audiorendszer kimagasló hangzást biztosít. A tíz darab felső kategóriás hangszóró a SANTA FE minden utasát lenyűgöző zenei élményben részesíti. A 12 csatornás prémium erősítő legnagyobb teljesítménye 589 watt. A KRELL Automotive az Egyesült Államokban működő KRELL felső kategóriás audio-specialista prémium autóipari audiorendszereket fejlesztő márkája.

     Biztonság

     Vigyáz Önre és szeretteire.

     Az élvonalbeli Hyundai SmartSense biztonsági funkcióknak és az olyan fejlett vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően, mint az autópálya menettámogató funkció vagy a hátrameneti ütközéselkerülő támogatás, az új SANTA FE Plug-in Hybrid a prémium kategóriás szabadidőjárművekkel is felveszi a versenyt. Még automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer is rendelhető, amely leparkolja Ön helyett az autót.

     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszer (RSPA)

      Az új SANTA FE Plug-in Hybrid távvezérléssel leparkolható, illetve előhívható a parkolóhelyéről. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

     2. Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R)

      Az új funkció a hátsó és oldalsó radarok együttes alkalmazásával észleli, ha akadály felé tolatunk. Ilyenkor figyelmeztető jelzést ad le, valamint szükség esetén működésbe hozza a fékeket, így kerülve el az ütközést.

     3. Autópálya asszisztens (HDA)

      Az új SANTA FE Plug-in Hybrid elsőként kapott autópálya asszisztens funkciót (HDA). A sávkövető asszisztens funkcionalitást az intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással védett szakaszokon vagy zónákban automatikusan szabályozza a jármű sebességét. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

      Vigyáz Önre és szeretteire.

      Az új SANTA FE Plug-in Hybrid vigyáz Önre és utasaira. A hat légzsák (két-két elülső, oldal- és függönylégzsák) mellett jóval fejlettebb ütközésvédelmi teljesítményt nyújt a Hyundai új járműplatformja. Az új szerkezet hatékonyabban képes elnyelni az ütközés energiáját, miközben az utascella a lehető legcsekélyebb mértékben deformálódik.

      Ismerje meg a hétszemélyes szabadidőjármű képességeit.

      Márkánk európai zászlóshajójaként az új SANTA FE Plug-in Hybrid nem csupán nagyobb, de jobb is lett. Tapasztalja meg a jobb helykínálatot, valamint a fejlett, intelligens technológiai újdonságokat, az ultramodern kapcsolódási megoldásoktól a kiemelkedően takarékos új hajtásláncokig. További részletekért kattintson az alábbi nézőképekre.