LETÖLTÉSEK

Modellkatalógus
Tartozékok
Árlista
Műszaki adatok
Hyundai e-card

Fejlődés helyett forradalom.

A TUCSON Plug-in Hybrid kifinomult, progresszív formaterve kétségtelenül forradalmi jelentőséggel bír. A modern esztétikai értékeket új magaslatokra emelő modellt a szabadidőjármű-dizájn élvonalába sorolják kidolgozott felületei és dinamikus vonalai.

Külső formaterv

Érzéki sportossággal gazdagítja a szabadidőjárművek piacát.

A TUCSON az első olyan Hyundai szabadidőjármű, amelyet a márka új Érzéki Sportosság formanyelvét követve fejlesztettek ki. A nagyobb, szélesebb karosszéria izmos kiállását éles törésvonalak és dinamikus arányok jellemzik, az élettel teli felületek progresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek, anélkül, hogy felhígítanák a TUCSON robusztus szabadidőjárműves hagyatékát.

360°

0%

  Világelső parametrikus rejtett lámpatestek

  A parametrikus hűtőmaszk sötét króm tónusú, geometrikus mintázata abban a pillanatban átalakul, amint útnak indul az autó. Az ultramodern féltükrös világítástechnológiának köszönhetően a parametrikus rejtett világítás kikapcsolt állapotban nem látható. A LED-es nappali világítás felkapcsolásakor a hűtőmaszk külső elemei ékköveket idéző formavilágot öltenek, egyedülálló, modern fénykarakterrel ruházva fel az autót. Amint leállítjuk a motort, a fények ismét beleolvadnak a hűtőrácsba.

  The all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV pictured from the front.

  Szabja személyre, alakítsa saját stílusához a TUCSON szabadidőjárművet.

  Három új árnyalattal (Shimmering Silver Metallic, Amazon Gray Metallic és Dark Teal Metallic) egészült ki a paletta, így immár összesen kilenc karosszériaszín közül választhat. Emellett opcióként Phantom Black Pearl vagy Dark Knight Gray Pearl kidolgozású, kontrasztos kéttónusú tetőlemez is kérhető, további lehetőségeket kínálva az egyedi stílushoz igazodó megjelenésre.

  1. The 19" alloy wheels of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

   Könnyűfém keréktárcsák.

   Dinamikus rajzolatú, új 19 colos könnyűfém keréktárcsák hangsúlyozzák ki az autó érzékien sportos profilját.

  2. The high-tech glass logo on the back of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

   Ultramodern üveg márkajelzés.

   A Tucson farának ultramodern formai részleteire üveg Hyundai logó teszi fel a koronát: ez háromdimenziósnak tűnik, ám valójában nem emelkedik ki a felületből, szakítva az autóiparban szokásos megoldásokkal.

  3. Rear view of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV with the Hyundai hidden rear wipers.

   Rejtett hátsó ablaktörlő.

   A TUCSON Plug-in Hybrid az első olyan Hyundai modell, amely a hátsó légterelő mögött megbúvó, rejtett hátsó ablaktörlőt kapott.

   Belső kialakítás

   Az Interspace szépsége.

   A TUCSON Plug-in Hybrid kifinomult, tágas belső terében - avagy az Interspace-ben - nyitott, szellős érzés fogad. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik. Az utastér minden pontján vízesések által ihletett, érzéki formákkal és kiváló minőségű, puha tapintású anyagokkal találkozunk, amelyek új szintre emelik a modell megjelenését és hangulatát.

   The all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV's optional panorama sunroof.

   Panoráma napfénytető

   Engedje be a napfényt és a szellőt a TUCSON Plug-in Hybrid opciós panoráma napfényteteje segítségével.

   Belső színkombinációk.

   Válasszon háromféle kivitel - egytónusú fekete, kéttónusú fekete / mohaszürke, valamint Teal (kékeszöld) színcsomag - közül. Bármely színre esik a választása, a középkonzoltól dupla ezüst dekorsáv fut végig egészen a hátsó ajtókig, harmonizálva a felületek semleges színekben kivitelezett, rétegezett prémium anyagaival.

   1. The black one- tone color option for the interior design of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.

    Obsidian fekete.

    Klasszikus fekete tónus, szövet vagy bőr üléskárpittal.

   2. The moss grey color option for the interior design of the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid SUV.

    Mohaszürke.

    A mohaszürke belső tér szintén szövet vagy bőr üléskárpittal választható.

   3. The black textile or leather seats inside the all-new Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid compact SUV.

    Teal csomag.

    Válassza a fekete szövet- vagy bőrkárpitozást, az üléseken, a könyöklőn és a sebességváltó karján alkalmazott zöldeskék árnyalatú öltésekkel. A műszerfal és az ajtópanel szövetkárpitozását szintén zöldeskék textilbetét díszíti.