A formaterv evolúciójának forradalma.

A Tucson kifinomult, progresszív formaterve kétségtelenül forradalmi jelentőséggel bír. A modern esztétikai értékeket új magaslatokra emelő modellt a szabadidőjármű-dizájn élvonalába sorolják kidolgozott felületei és dinamikus vonalai.

Külső formaterv

Érzéki sportossággal gazdagítja a szabadidőjárművek piacát.

A Tucson az első olyan Hyundai szabadidőjármű, amelyet a márka új Érzéki Sportosság formanyelvét követve fejlesztettek ki. A nagyobb, szélesebb karosszéria izmos kiállását éles törésvonalak és dinamikus arányok jellemzik, az élettel teli felületek progresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek, anélkül, hogy felhígítanák a Tucson robusztus szabadidőjárműves hagyatékát.

360°

0%

  Parametrikus rejtett lámpatestek.

  A parametrikus hűtőmaszk sötét króm tónusú, geometrikus mintázata abban a pillanatban átalakul, amint útnak indul az autó. Az ultramodern féltükrös világítástechnológiának köszönhetően a parametrikus rejtett világítás kikapcsolt állapotban nem látható. A LED-es nappali világítás felkapcsolásakor a hűtőmaszk külső elemei ékköveket idéző formavilágot öltenek, egyedülálló, modern fénykarakterrel ruházva fel az autót. Amint leállítjuk a motort, a fények ismét beleolvadnak a hűtőrácsba.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Z alakú oldalsó karaktervonal.

   Az olyan merész, ultramodern formai részletek, mint a Z alakú oldalsó karaktervonal, első pillantásra sportos, dinamikus összképet közvetítenek.

  2. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the side with its sporty look.

   Krómozott karaktervonal.

   A Tucson sportos megjelenését az a krómozott, parabolikus dekorvonal teszi még hangsúlyosabbá, amely az oldalsó tükröktől kiindulva egészen a csomagtérajtóig húzódik.

  3. An image of the combination LED tail lamps on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   LED-es hátsó lámpatestek.

   Hátul parametrikus rejtett világítást alkalmazó, széles LED-es lámpatestekkel folytatódik a progresszív formai tematika.

   Szabja személyre, alakítsa saját stílusához a Tucsont.

   Három új árnyalattal (Shimmering Silver Metallic, Amazon Grey Metallic és Dark Teal Metallic) egészült ki a paletta, így immár összesen kilenc karosszériaszín közül választhat. Emellett opcióként Phantom Black Pearl vagy Dark Knight Gray Pearl kidolgozású, kontrasztos kéttónusú tetőlemez is kérhető, további lehetőségeket kínálva az egyedi stílushoz igazodó megjelenésre.

   The power of choice.

   • Dark Knight Gray Pearl

   • Sunset Red Pearl

   • Dark Teal Metallic

   • Shimmering Silver Metallic

   • Polar White

   • Phantom Black Pearl

   • Engine Red

   • Silky Bronze Metallic

   • Amazon Gray Metallic

   Belső kialakítás

   Az Interspace szépsége.

   A Tucson kifinomult, tágas belső terében - avagy az Interspace-ben - nyitott, szellős érzés fogad. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik. Az utastér minden pontján vízesések által ihletett, érzéki formákkal és kiváló minőségű, puha tapintású anyagokkal találkozunk, amelyek új szintre emelik a modell megjelenését és hangulatát.

   The all-new Hyundai Tucson compact SUV's optional panorama sunroof.

   Panoráma napfénytető.

   Engedje be a napfényt és a szellőt a Tucson opciós panoráma napfényteteje segítségével.

   Belső színkombinációk

   Válasszon háromféle kivitel - egytónusú fekete, kéttónusú fekete / mohaszürke, valamint Teal (kékeszöld) színcsomag - közül. Bármely színre esik a választása, a középkonzoltól dupla ezüst dekorsáv fut végig egészen a hátsó ajtókig, harmonizálva a felületek semleges színekben kivitelezett, rétegezett prémium anyagaival.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The black one- tone color option for the interior design of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    Obsidian Black.

    Klasszikus fekete tónus, szövet vagy bőr üléskárpittal.

   2. Moss Grey.

    A mohaszürke belső tér szintén szövet vagy bőr üléskárpittal választható.

   3. The black textile or leather seats inside the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    Teal csomag.

    Válassza a fekete szövet- vagy bőrkárpitozást, az üléseken, a könyöklőn és a sebességváltó karján alkalmazott zöldeskék árnyalatú öltésekkel. A műszerfal és az ajtópanel szövetkárpitozását szintén zöldeskék textilbetét díszíti.