Új mércét állít.

A Tucson ultramodern, intelligens technológiáinak lenyűgöző kínálatával új mércét állít a kompakt szabadidőjárművek szegmensében. Élvezze a legmodernebb kapcsolódási funkciókat, a kategória élvonalába tartozó biztonsági jellemzőket, a fejlett vezetőtámogató rendszereket - valamint a kategória leggazdagabb villamosított hajtáslánc-kínálatát.

Kényelem

Kiemelkedő kényelem és praktikum.

A Tucson a sokoldalúság és az online kapcsolódás mellett a kényelem és a praktikum terén is kiemelkedően teljesít. Az olyan intelligens megoldásoknak köszönhetően, mint a távolból dönthető ülések, a csomagok könnyen és gyorsan bepakolhatók. A beszállást megkönnyítő, ötletes ülésmozgató rendszer révén egyszerűen állíthatja be az első utasülést. Menet közben az első és hátsó ülésfűtés, valamint a diffúz légbevezetésű Multi Air üzemmód teremt minden eddiginél kellemesebb belső környezetet.

The walk-in device in the all-new Hyundai Tucson compact SUV allowing easy entry and more comfort.

Beszálláskönnyítő rendszer.

Az ötletes funkció lehetővé teszi, hogy a vezető az ülésen elhelyezett gombbal eltolja az első utasülést, illetve szabályozza a háttámla dőlésszögét, megkönnyítve az utasok beszállását, illetve elhelyezkedését.

The opened trunk of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with the backseats folded down.

Sokoldalú ülésállítás.

A fokozott praktikum és variálhatóság érdekében a hátsó ülések 40:20:40 arányban osztottak. Ráadásul a csomagtartó oldalfalán elhelyezett karokat meghúzva a távolból is dönthetők.

Intelligens csomagtérajtó nyitás.

A könnyed pakolás öröme. A csomagtérajtó automatikusan felnyílik, amennyiben az érzékelők legalább három másodpercen át érzékelik az intelligens kulcs jelenlétét. Ez különösen hasznos, ha mindkét keze tele van bevásárló szatyrokkal. Ráadásul a csomagtérajtó nyitási magasságát is kedve szerint állíthatja be.

The smart power tailgate allowing easy loading in the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Élvezze a klímaszabályozás új szintjét.

Lássuk be: nincs két egyforma ember. Vannak, akik a meleget kedvelik, mások jobban érzik magukat hűvösben. A Tucsont ezért szereltük fel Multi-Air Mode technológiával. A rendszer közvetlen és indirekt légbeömlőkön keresztül vezeti be az utastérbe a levegőt, így gyengédebb légáramlás mellett képes azonos mennyiségű levegőt bevezetni. A háromzónás klímaberendezés révén pedig a vezető, az első utas, valamint a hátsó utasok külön-külön hőfokbeállítást alkalmazhatnak.

Kapcsolódás

Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben.

A Tucson magától értetődő módon megkapta az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amelyekkel okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

The new 10.25" touchscreen and full touchscreen controls in the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

10.25 colos érintőképernyő és érintésérzékeny kezelőfelület.

Az új 10,25 colos érintőképernyő tökéletesen belesimul az érintésérzékeny középkonzolba. A navigációs, infotainment és klímafunkciók érintéssel vezérelhetők.

The 10.25" digital cluster inside of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

10,25 colos digitális műszeregység.

A burkolatlan digitális műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. Az árnyékoló nélküli műszeregységnek köszönhetően a belső tér még nyitottabbá vált.

Close up image of the button on the steering wheel of the all-new Hyundai Tucson SUV.

Kiterjesztett hangfelismerés.

Egyszerű szóbeli utasítással aktiválhatja és szabályozhatja az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, az infotainment rendszer, a csomagtérajtó nyitása vagy a kormánykerék fűtése.

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

A Bluelink® Connected Car szolgáltatások révén az utasok zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehetnek igénybe a Tucson fedélzetén: utazásukat online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

  Távolból működtethető központi zár.

  Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: a Tucson emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

  Célállomás autóba küldése.

  Navigációs rendszerrel felszerelt vadonatúj Tucson esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

  Jármű keresése.

  Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

  Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

  A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni a Tucsont – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, az alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

  Autó diagnosztikai információ.

  Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmazhat, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: Jármű állapot lekérdezése

  Jármű állapot lekérdezése.

  Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: az üzemanyagszinttől kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át az ablakok és a csomagtérfedél helyzetéig.

 1. 1
Online útvonaltervezés in the navigation system of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Online útvonaltervezés.

Az online útvonaltervezés lényege, hogy az útvonalat immár nem a navigációs rendszer processzora tervezi meg, hanem a Hyundai felhőben működő, nagyteljesítményű szerver. Hogy ez miért jobb? Mert így pontosabban lehetséges előre jelezni a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét, és megbízhatóbban tervezhetők újra az útvonalak.

Hyundai's bluelink Utolsó szakasz navigáció function.

Utolsó szakasz navigációja.

Elképzelhető, hogy a Tucsonnal valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel vagy a Google Maps segítségével igazítja Önt útba.

Biztonság

Kategóriaelső biztonsági és vezetőtámogató csomag.

A Tucson a kategória élvonalába tartozó, fejlett vezetőtámogató rendszereket, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagot kínál, így utasai minden eddiginél nagyobb biztonságban érezhetik magukat. A továbbfejlesztett, hétlégzsákos rendszer újdonsága az első üléssori központi légzsák. Ez megakadályozza, hogy a vezető balesetben összeütközzön első utasával, ami nagy mértékben csökkenti a súlyos sérülések kockázatát.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front driving down a city street.

  Autópálya asszisztens (HDA).

  A Tucson elsőként kapott autópálya menettámogató funkciót (HDA). A sávkövető asszisztens funkcionalitást a navigációs alapú intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján automatikusan szabályozza a jármű sebességét a közelgő autópálya-kanyarok előtt, vagy sebességkorlátozás észlelése esetén. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The Forward Collision-avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

  Kereszteződésben történő kanyarodás során ütközésre figyelmeztető rendszer (FCA JX).

  Az FCA rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes. A berendezés most kereszteződés kanyarodó funkcióval bővült, amely segít elkerülni a nagy ívben végrehajtott kanyarodás során előforduló frontális ütközést.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The High Beam Assist (HBA) in the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Távolsági fényszóró asszisztens (HBA).

  A rendszer észleli a szemből érkező, illetve előttünk haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan tompított világításra vált. Amikor a rendszer már nem észlel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást, ezzel optimalizálva a látási viszonyokat.

 1. 1
The seven-airbag system enhancing safety inside the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Fokozott biztonság hét légzsákkal.

A továbbfejlesztett, hét légzsákból álló rendszer fontos újdonsága az első üléssori központi légzsák.

Szem előtt tartja a gyermekek biztonságát.

A Tucson fejlett, intelligens technológiák széles palettájával gondoskodik arról, hogy Ön és családja biztonságosan és kényelmesen utazhasson. Olyan funkciókat is beépítettünk, amelyek kifejezetten a legkisebb családtagok épségére ügyelnek.

The handgrip of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with its safe exit assist.

Biztonságos kiszállást támogató rendszer.

Az ötletes funkció észleli, ha hátulról jármű közelít. Ilyenkor a műszerfalon és a külső visszapillantó tükörben megjelenő riasztással, valamint hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre.

A baby sitting in the back of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with its rear occupant alert.

Figyelmeztetés a hátsó sorban ülőkre.

Ultrahangos szenzor észleli a mozgást a hátsó üléssoron, és riasztja a vezetőt, ha véletlenül az autóban felejti gyermekét vagy kisállatát.

Teljesítmény

Villamosított hajtásláncok legszélesebb választéka.

A Tucson a kompakt szabadidőjárművek között páratlanul gazdag villamosított hajtáslánc-választékot kínál, amelyek a vezetési élmény megőrzése mellett biztosítanak kedvezőbb károsanyag-kibocsátást. 48 voltos benzines és dízel mild hibrid, full hibrid vagy plug-in hibrid: Ön választ. Hagyományos benzin- és dízelmotorokkal is rendelhető.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The hybrid option for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Hibrid.

  Felvillanyozó takarékosság. A hibrid hajtáslánc az új 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotorból, valamint egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorról táplált, 44,2 kW teljesítményű villanymotorból áll. A kombinált rendszerteljesítmény 230 LE.

 2. The plug-in hybrid option for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Plug-in hybrid.

  Elektromos, ha úgy szeretné. Benzines, ha arra van szüksége. A Tucson 2021-től plug-in hibrid kivitelben is elérhető.

 3. The 48V mild hybrid option for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  48V mild hibrid.

  A 48 voltos mild hibrid rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál, illetve álló helyzetből való elinduláskor extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The 1.6-litre T-GDI Smartstream petrol engine of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Smartstream benzinmotor.

   A 150 lóerős, 1,6 literes T-GDI Smartstream benzinmotorhoz hatfokozatú kézi sebességváltó, valamint kettő- vagy összkerékhajtás társul. Az erőforrás a Hyundai különleges, fokozatmentesen változó szelepösszenyitás (CVVD) technológiáját alkalmazza, amely optimális motorteljesítményt és üzemanyag-fogyasztást biztosít, ráadásul környezetbarát is.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The 1.6-litre T-GDI Smartstream with 48-volt mild hybrid of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Mild hibrid benzinmotor.

   A 48V-os mild hibrid technológiával felszerelt 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotor legnagyobb teljesítménye 150 LE, a motor kétkerék-hajtással társítható. Ami a sebességváltót illeti, válasszon a hatfokozatú intelligens manuális (6iMT) és a hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (7DCT) közül.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The enhanced 1.6-litre T-GDI petrol engine of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Sportos mild hibrid hajtáslánc.

   Ha sportosabb hajtásláncot keres, a továbbfejlesztett 1,6 literes T-GDI benzinmotor 180 lóerőt bocsát rendelkezésére. A motorhoz összkerékhajtás esetén finoman kapcsoló hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (DCT), elsőkerék-hajtású kivitel esetén hatfokozatú intelligens kézi (iMT) sebességváltó csatlakozik.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The 1.6-litre CRDi Smartstream diesel engine of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Smartstream dízelmotor.

   Az 1,6 literes CRDi Smartstream dízelmotor 115 lóerős kivitelben is választható, hatfokozatú kézi sebességváltóval és kétkerékhajtással.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The 136 PS 1.6-litre CRDi 48V mild hybrid engine of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Sportos dízelmotor mild hibrid technológiával.

   A 136 lóerős 1.6 CRDi 48V mild hibrid hajtáslánchoz két- és összkerékhajtás esetén egyaránt a finoman kapcsolható hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó (7DCT) társul.

  1. 1

  Nagyobb teljesítmény. Kisebb károsanyag-kibocsátás. CVVD motortechnológia.

  A Hyundai kifejlesztette a világ első fokozatmentesen változó szelepösszenyitási (CVVD) technológiáját. A CVVD egyszerre szabályozza a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, miközben a környezetet is kíméli. A szelepvezérlési technológia a pillanatnyi menetkörülmények függvényében szabályozza a szelepek nyitásának és zárásának az idejét.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The HTRAC™ All-Wheel Drive system logo of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   HTRAC™ összkerékhajtási rendszer.

   Rossz idő? Hajtűkanyar? Semmi probléma. Az innovatív HTRAC™ összkerékhajtási rendszer optimális vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít.

  2. The Electronic Controlled Suspension (ECS) of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Elektronkus lengéscsillapító szabályzás (ECS).

   Élvezze a jobb vezethetőséget. A csillapítás mértékének kerekenkénti módosításával az ECS egyszerre mérsékli az oldaldőlést, a bólintást és az ágaskodást, illetve a karosszéria függőleges kimozdulását, így biztosítva jobb rugózási komfortot és vezethetőséget.

  3. The different drive modes of the all-new Hyundai Tucson compact SUV: Normal, Eco or Sport.

   Üzemmódok.

   Válasszon a hangulatához illő üzemmódot. Válasszon a Normál, Öko és Sport üzemmódok közül; mindegyik üzemmód eltérő gyorsulást, váltási pontokat és üzemanyag-fogyasztást kínál.